Nyhed Reduced price!
Klitoris Stimulator Med 10 Suge Tilstande Luft Pulstryk Wave Teknologi Vandtæt, Genopladelige Sex Legetøj Til Kvinder, Par

Klitoris Stimulator Med 10 Suge Tilstande Luft Pulstryk Wave Teknologi Vandtæt, Genopladelige Sex Legetøj Til Kvinder, Par

kr94.45

Ny vare

På lager

Tags: xs max vandtæt kort.

Om produktet:

► Luft Puls Klitoris Stimulation : klitoris sugende vibrator bruger ikke-kontakt tryk-wave-teknologi til at give følelser af suge-og pulseringer & give dig den mest opsigtsvækkende orgasmer.

► Høj Kvalitets Silikone & ABS Materiale:Den sugende del er lavet af premium kvalitet krop sikker silikone, som er meget blød og silkeagtig føles som ægte hud.Den øvrige del er lavet af fineste kvalitet ABS.

► 100% Vandtæt: Klitoris sugende vibrator er 100% vandtæt, så du kan udforske det sjove ud af dit soveværelse til at nyde din pleasuring øjeblikke, mens du tager bad eller slappe af i boblebadet.

► Meget Stille, Hvisker Kun Producerer 10 suge tilstande fra en lettere til en intens.Spiller meget lydløst og holder dine personlige oplysninger for at du kun selv bruger knap nok kan høre det.

► Magnetisk Opladning Teknologi - Bærbare: Det er magnetisk opladning teknologi gør det meget praktisk at oplade.Kompatibel med opladning med alle typer af USB-opladning enheder.Det er bærbare, og du kan tage den med overalt du ønsker.

Revolutionerende Suge-og Pulserende Teknologi :

Giver 10 variationer i sugning fra lysere til intense vibrationer, mens også blander sig med sug fra 6 intensitet.

Har sugende og pulserende strøm, det kommer til at være en grund bag en fornøjelse, at du aldrig har haft før.

Lay-hovedet er designet til at dække din klitoris perfekt og er lavet af blød, silkeagtig strækbar silikone, der føles som ægte hud.

10 Suge Tilstande Blandet med 5 vibrationsindstillinger :

Klitoris sugende vibrator er 10 sugende tilstande og 5 vibrationer

tilstande, der automatisk starter blanding fra 6 intensitet.

100 % Vandtæt Design : Clitoral sugende vibrator er 100% vandtæt.

Tager det sjove ud af dit soveværelse, og nyder at lege med det, mens du tager brusebad og slappe af i badekarret.

Uanset lejligheden er våd, glat eller tør, klitoris sugende vibrator er altid klar til at behage dig.

Hvisker Stille :

Klitoris sugende vibrator er fortsat altid stille og meget roligt.Holder dit privatliv, som prioritet, ingen kan høre det i næste rum.

Magnetisk USB-Opladning Teknologi :

Meget nemt og bekvemt at genoplade på grund af det USB-magnetisk opladning teknologi.Kompatibel med alle USB-opladning enheder. 1.5 timers opladning giver 2 timers fornøjelse!

Kompakt Design :

På grund af den lille størrelse, det er altid klar til at rejse med dig.Meget handy og let at blive gemt i din skuffe, taske eller en lille beholder.

Sjofelt Billede No
Funktion for kvinden par
Model-Nummer Vibratorer
Element Type Vibratorer
Oprindelse KN(Oprindelse)
feature1 anal vaginal bryst
Størrelse sucking
Materiale silikone
Seksuelt Suggestive No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer