Nyhed Reduced price!
Moderne loft monteret armatur gangen lampe LED-loftslampe stue, soveværelse cafe hotel loftsbelysning hjem dekoration

Moderne loft monteret armatur gangen lampe LED-loftslampe stue, soveværelse cafe hotel loftsbelysning hjem dekoration

kr565.29

-30%

kr807.57

Ny vare

På lager

Tags: hårnål magnet, arc kit, 10mm quick release, udgivelse spyd, pels loft lys, naturlige loft lys, directable loft lys, hjørne loft lys, bambus led, lys loftbelysning.

Først og fremmest vil jeg gerne takke alle mine kære netizens for deres opmærksomhed og kærlighed til os.Vi oprigtigt vil tilbyde dig høj kvalitet og billige produkter og tjenester, i håb om at bringe dig en tilfredsstillende og behagelig online shopping oplevelse.

For at undgå unødvendige problemer og misforståelser, der er i færd med at købe lamper, læs og forstå vores produkt salg regler omhyggeligt, før du køber.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.Kundeservice vil være tålmodig, og give dig detaljerede svar.

Billede optagelse

Billeder af lamper og lanterner, der sælges, er alle taget i art.På grund af forskellige faktorer, såsom fotografisk udstyr, teknologi -, vinkel, lys og computer skærm, nogle farve forskelle, der kan være forårsaget på billederne.Vær forsigtig, hvis du ikke kan acceptere farve forskel problem.Forstå venligst, at sådanne transaktion tvister, der ikke kan bruges som begrundelse for at returnere varer.

leveringstid

Køberen vil levere varen inden for 48 timer efter betaling.Særlige omstændigheder (juridiske ferie, kundetilpassede produkter, og out-of-stock hot produkter) kan føre til forsinket levering.Derfor, kontakt venligst sælger på vores fabrik, hvis produktet er tilgængelige, før de tager den rækkefølge, for ikke at forsinke din dekoration periode.Tak skal du have.

Beskadiget Genudstedelse

Selv om emballagen af vores produkter er meget stærke, på grund af levering til tredje part for langdistance-transport og distribution, der er visse risici, og det er uundgåeligt, at presse lamper, især lampeskærme i glas produkter, hvis du opdager, at de lampeskærm eller tilbehør er beskadiget, når du modtager varerne, bedes du kontakte os med det samme og levere fotos af den beskadigede tilbehør.Vi vil sende det leverede tilbehør til dig.

Vi vil være ansvarlig for vores ydelser og produkter.Vi vil give dig tilfredsstillende svar på eventuelle rimelige spørgsmål.Hvis der opstår problemer, vi er stadig villige til at løse dem.

Hvis vi har mere ro, ærlighed og tolerance over for hinanden, vi skal prøve at tænke anderledes og mener, at problemet vil blive løst.

Fragt beskrivelse

Købere kan vælge mellem to betalingsformer: forudbetaling eller tilbagetrækning.A: forudbetaling betyder, at når køber og sælger bekræfte porto, køber betaler porto til vores fabrik, som vil indsamle porto og betale det til den udtrykkelige virksomheden.B: forudbetaling betyder, at køber betaler direkte til hurtig selskab, når varerne er leveret.

Betalingsmetode

Vi anbefaler Alipay transaktioner.Tryg og sikker.Brugere, der ikke kan bruge Alipay kan kontakte vores bank for indbetaling.

Transport instruktioner

Generelt er der to måder at levere varer: logistik og hurtig levering.

A: den fordel, at logistik er, at fragten er billige, men har den ulempe, at den tid, der er lidt langsommere, og du er nødt til at afhente varerne på fragt gård ved dig selv, logistik vil blive meddelt ved telefonen, når varerne ankommer.Spørg køber En klar leveringsadresse og telefonnummer, så tag modtagerens ID-kort for at afhente varen.

B: hurtig levering har fordelene ved hurtig transport og dør-til-dør levering, mens ulempen er, at fragten er relativt dyre.Derfor, hvis leveringen ikke er akut, er det generelt anbefales at sende logistik.I princippet, hurtig levering leveret til døren (hvis det er inden for rammerne af levering)

efter-salg service

vores fabrik løfter: 2-års garanti.Fra datoen for købet, hvis produktet er elektrisk svigt problemer under normal brug, kan det få 2 års garanti (undtagen lys kilde), og den garanti anvendelsesområde er begrænset til reparation eller udskiftning af de defekte dele.

Du kan ikke nyde garanti service under følgende omstændigheder:

A. skader forårsaget af forkert brug og installation af strømforsyning;

B. Skader forårsaget af forkert brug eller forkert reparation eller modifikation.

C. Skader forårsaget af forkert eller uforsigtig brug af upassende tilbehør.

D. Skader, der er forårsaget af andre ulykker.

Lampe installation

Varm Tip: alle lamper og lanterner i vores fabrik, der er knyttet til det færdige produkt puds.Lamper og lanterner er elektriske produkter.For at sikre sikkerheden, bedes du leje professionelle elektrikere til at guide til installation af lamper og lanterner!!

Model-Nummer 2
Er Dæmpbar Ja
Krop Materiale PVC
Skifte Type Ingen
Base Type G4
Brug FERIE
Installer Style Suspenderet
Finish PC
Lys Kilde LED Pærer
Funktioner 2
Antal lyskilder 10
Farve Guld
Certificering CCC
Mærke NoEnName_Null
Belysning Område 10-15square meter
Anvendelse køkken, spisestue, Bed Room, Foyeren, Undersøgelse, badeværelse
Spænding 220V
Strømkilde AC
Technics Gilding
stil Moderne
Er Pærer I Prisen Ja
Er Smart Enhed No
Garanti 1
Materiale PVC
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer