Nyhed Reduced price!
D&D Miniaturer Action Figur Træ Display - Stort 3-Niveau Brigantine Skib Bundle for Tabletop rollespil (RPG)

D&D Miniaturer Action Figur Træ Display - Stort 3-Niveau Brigantine Skib Bundle for Tabletop rollespil (RPG)

kr146.76

-30%

kr209.68

Ny vare

På lager

Tags: 3d metal model, las puslespil, store 1000 puslespil, maske madera, 3ds 2ds, kunst stå, brætspil, Træ, sæt terninger, mode puslespil 1000 brikker.

Bullet Punkter:

SMUKKE OG FUNKTIONELLE DESIGN: Alt fra mortise-tenon forsamling til rummet layout på nederste dæk er så gennemtænkt, især Poseidon bue galionsfigur er smukt modelleret.Dette board virkelig tilføjer et element af fordybelse til din bordplade spil.

STORE STØRRELSE: 17.7" længde, 5.7" bredde og 4.9" height.Og dette skib er udstyret med 3 niveauer med 2.36" afslutning på hvert niveau til at rumme højden af din D&D miniaturer.Størrelsen passer de fleste figurer.

LET AT SAMLE: Ingen lim, ingen skruer - Denne fantastiske bordplade skib med mortise-tenon forbindelser til nem bygge op eller rive ned.

ROBUST NOK: Bygget af høj kvalitet birk krydsfiner og fremragende håndværk.Stærk nok til flere figurer, herunder en stor størrelse, hvis det er nødvendigt.

UNIK GAVE TIL RPG-AFSPILLER: Denne træ-båd ville være en nyhed gave til dig eller venner, der elsker alt pirater og figurer.Og det kunne være det fedeste ting til D&D spillere!Vores CZYY Brigantine Skibet er sikker på at få fantastisk spænding til din bordplade!

Beskrivelse:

Dette skib er udstyret med 3 niveauer med 2.36" afslutning på hvert niveau til at rumme højden af din D&D miniaturer.Alle niveauer har en 1" firkantet gitter.Skibet har 3 master, en låge og en moderniseret nederste dæk grundplan.

Skibet er lavet af birke krydsfiner med træ-støtter med mortise-tenon forbindelser - Let at transportere og sætte sammen igen.

Dimensioner: 17.7" x 5.7" x 4.9" (Størrelse, der svarer mest miniature skalering)

Anbefaler Alder 12+y
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer