Nyhed Reduced price!
1pc Dekompression Toy Vent Bolden Healing Farverige Drue Bolden Anti-stress Blød Silikone Perle Is Toy Tilfældig Farve

1pc Dekompression Toy Vent Bolden Healing Farverige Drue Bolden Anti-stress Blød Silikone Perle Is Toy Tilfældig Farve

kr17.03

-53%

kr36.29

Ny vare

På lager

Tags: xr iphone tilfælde totoro.

Funktioner:

1. Vent og reducere stress: produktet kan lindre din mentale stress og midlertidigt lindre depressive følelser.Det er den perfekte løsning til at lindre stress og angst.

2. Fjerne dårlige vaner: Det produkt, der kan aflede din opmærksomhed, skal du ikke længere ønsker at ryge eller bide dine negle, er den bedste måde, og helt fjerne dårlige vaner trin for trin!

3. Miljøbeskyttelse materialer: produkter er lavet af ikke-giftige miljøbeskyttelse materialer, som er fuldstændig sikkert for voksne og børn.

4. Rehabilitering uddannelse: produktet er velegnet til tekst eller spillere med tendinitis, tommelfinger eller hånd svaghed, børn, unge og voksne med autisme, ADD og ADHD, og som kan hjælpe med rehabilitering uddannelse.

5 Bredt lejligheder: produktet er meget velegnet til fødselsdage, klasseværelset belønninger, karnevaler, præmie-kasser, påfyldning af farvet ler potter, Påske fyldninger, gavepose påfyldning og anden underholdning.

Beskrivelse:

Produktet er en dekompression legetøj, som kan lindre psykisk stress og er også en god assistent til rehabilitering uddannelse.

Specifikationer:

Color: random

Størrelse: 7 * 4,5 cm

Formål: dekompression

Materiale: silikone

Træk: blød

Pakke Inkluderet:

1pc * Dekompression toy

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer