Nyhed Reduced price!
Opladeren 3 i 1 Multifunktionelle Praktisk Telefon Se Oplader med Kabel Opbevaring Holder til iPhone Oplader Kabler

Opladeren 3 i 1 Multifunktionelle Praktisk Telefon Se Oplader med Kabel Opbevaring Holder til iPhone Oplader Kabler

kr55.30

-55%

kr125.66

Ny vare

På lager

Tags: xs max plade vibrator.

Beskrivelser:

1. Storage Management: Den enkle linjer og modernistiske design af denne opladning stå gøre det en udsøgt kunst til dit spisebord, seng, bord og soveværelse.Wire-holderen under bunden, bruges til at organisere oplader, ledninger til Airpods, og fremragende design af beslag kan gøre mobiltelefon oplader kabel organiseret. (Bemærk: det er ikke inklusive alle kabler)

2. Super Nem Installation: Bare tilslut kablet til at Se eller til Airpod ind i beslaget, og det kan bruges som en opladning af stand til at Se eller til Airpods.Der er en non-slip silikone ark på basis af opladeren.Laderen vil ikke flytte eller flip.Under opladningen, du bedes beskytte telefonen.

3. Multifunktionel Brug: hands-free opladeren har en perfekt 60° betragtningsvinkel og 180° rotation vinkel, som giver mere praktisk, let at læse beskeder, og spille spil til madlavning shows, film, TV-udsendelser, musik og APPs.Bedst for sengeborde, køkken, spiseborde, kontorer, stuer og andre steder.Cool enheden, mens den oplades.

4. Forhindre, at Droppe: 3 i 1 oplader stå for Apple fast steder i natbord-tilstand til at iagttage den tid, eller sende en alarm, samtidig forhindre den fra at blive droppet eller ridset.Velegnet til iWatch Serie 5 og Serie 4 med 40 mm og 44mm størrelser, også velegnet til iWatch Serie 3, for iWatch Serie 2, og for iWatch Serie 1 med 38mm og 42mm størrelser.

5. Bred Kompatibilitet: opladeren er egnet til iPhone oplader kabler, velegnet til alle versioner af Se til Apple-5, for Apple 4, for Apple-3, for Apple 2, for Apple 1 og 11 iPhone, til iPhone 11 Pro, iPhone 11Pro Max, for X iPhone, til iPhone XS, til iPhone XS-Max, til iPhone XR, til iPhone 8, til iPhone 8Plus, til iPhone 7, til iPhone 7 Plus til iPhone 6S, til iPhone 6S Plus, til iPad Mini, for Airpods 1 og for Airpods 2. (Se for Airpods Pro er ikke understøttet)

Specifikationer:

Materiale: ABS

Farve: guld og sort

Justerbar vinkel: 60°

Egnet model: iPhone, for at Se, om Airpods1, for Airpods 2

Packing Liste:

Mobiltelefon, Tablet Stå*1

1. Om Feedback:

1.1 Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

1.2 Feedback er meget vigtig for OS, Så venligst kontakt os med det samme, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem, og at give den bedste kundeservice.

1.3 Det er umuligt at løse det, hvis vi ikke(ikke) vide om dem!

2. Hvad er de tilgængelige metoder for betaling?

2.1 Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.2 Bemærk: Andre om betaling VIA dette link: https://service.Rachelsoegaard.dk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

2.4 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

3. Aabout Forsendelse:

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO),Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3.2 Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

3.3 De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

3.4 SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

3.5 Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode,?kontakt os venligst (umiddelbart).Vi vil spore med rederiet så hurtigt som muligt, og svare dig.

3.6 på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

3.7 Sælger er ikke ansvarlig for importtold, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

3.8 BR køber bedes du oplyse CPF eller CNPJ, vil det være bedre for dig at få det ASAP.tak

4. Returnering og Tilbagebetaling:

4.1, har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det efter at have modtaget det.Hvis du holder på det mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.

4.2 Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

4.3 Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

4.4 vil Vi refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter, tilbehør inkluderet, EFTER at BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Rachelsoegaard.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4.5 vil Vi afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Har Oplægsholder Ja
Kompatible Mærker LG
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Clip-Holder
Model-Nummer Opladeren 3 i 1 Multifunktionelle Praktisk Telefon Se Opladeren w
Mærke NORD KANT
Funktioner Ingen Funktioner
Oplader No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer