Nyhed Reduced price!
ARBOREA Høj kvalitet guld MUTE crash 18

ARBOREA Høj kvalitet guld MUTE crash 18" BÆKKEN

kr330.50

Ny vare

På lager

Tags: arborea bækken, arborea mute, side pan, arborea bækken sæt, b8, bn41, hi hat stativ, slagtøj stå, bækken holder, 5 plus batteri til redmi.

Om os:

Vores fabrik ligger i Jinan centrum.Jinan er berømt for sine kilder, så det er også kaldet "Forår byen" det er hovedstaden i Shandong-Provinsen, med en historie på mere end 2000 år.Shangdong-provinsen er en af de største økonomi i kystområderne-provinsen i easten Kina.Det er også en af de vigtige fødestedet for den Kinesiske civilisation.Vores fabrik er tildelt den vigtige kulturelle produkter og service eksport virksomheder i Shandong-provinsen i 2012. Og vores produktionsproces af bækkener blev ydet, Ikke-materielle kulturarv i 2015.

Produkt detaljer

Som for bækken produktionsprocessen, hver fabrik har mere eller mindre forskel i produktionsprocessen, på grund af de forskellige, så hver fabrik har deres egen stil.Lad ikke os, der har en produktion jurney med ARBOREA BÆKKENER.Vores produkt specialist, der tager sig af hvert bækken, og gør det endelige visuelle og audiovisuelle tests.Så kvaliteten overensstemmelse bækkener vil blive trykt vores logoer og efter kontrol af logoer ,bækkenerne er klar til at indtage deres pladser på hylderne i vores show room , derefter sende til forhandlere, for at blive spillet af alle niveauer af musikere over hele verden.

Hvis du kan lide vores produkter, bedes du bestille så hurtigt som muligt, vil vi arrangere levering til dig inden for 7 dage.

Tone-Nummer 10
Farve Glod-plating
Vægt (KG) 2.2
Diameter (cm) 31-50cm
Model-Nummer crash
Mærke ARBOREA

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer