Nyhed Reduced price!
Træ Puslespil IQ-Hexagon Puzzle Honeycomb Form Tangram yrelsen Toy Interessant Changeful Puslespil Legetøj for Børn

Træ Puslespil IQ-Hexagon Puzzle Honeycomb Form Tangram yrelsen Toy Interessant Changeful Puslespil Legetøj for Børn

kr45.32

-27%

kr62.92

Ny vare

På lager

Tags: xr mobile protector.

Geometriske IQ-Spil: Uendelige muligheder for børn, voksne byggesten, er ikke kun begrænset til de instruktioner, men også forsøge at finde ud af flere løsninger til at gøre fantastiske kunstværker.Læg stykkerne i og fyld i nederste plade, så skal du gøre det!

Logisk at Lære Puslespil: 7 farve og 14 stykker forskellig form blokke gøre et fantastisk hjernen puslespil.Hver side foranstaltninger 3.54 tommer.

Overlegen Kvalitet: Lavet af naturlige og sunde træ med høj kvalitet og glat overflade.Ikke-giftig maling sikre sikker leg.Godt alternativ til tablet spil.

Giver Hjernen Et Værk Ud : Enkleste design med lyse farver med til at udløse nogen fantasi og kreativitet perfekt.At lave figurer og mønstre giver en bedre chance for at øve finmotoriske færdigheder, hånd-på koordinering,selv børn' rumlig tænkning.Gøre noget imod at arbejde fra nu af.

Udfordring For Alle Aldre: Ikke kun velegnet til puzzle-elskere, men også attraktiv for puslespil nybegynder.Hvem vil ikke elske legetøj af træ?At spille med det, som om du er ved at lære matematik, praksis arragement og kombinationer.Perfekt ultimative gave idé.

Farve: multicolor

Materiale: træ

Størrelse: 18.5x16.5x1cm

Pakkens Indhold:

1 * Træ-puslespil

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Rachelsoegaard.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Rachelsoegaard.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Anbefaler Alder 13-24m
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering Ingen

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer