Nyhed Reduced price!
MYTEN Shanghai Beregne Kontrol Bærbare Plasma - / Flamme skæremaskine

MYTEN Shanghai Beregne Kontrol Bærbare Plasma - / Flamme skæremaskine

kr34 893.62

Ny vare

På lager

Tags: xr telefon sønner.

MYTEN Mærke Protable Plasma-skæremaskine

Produkt Beskrivelse

Denne industrielle plasma-skæremaskine kan skære alle komplekse profiler på metaller, som reducerer bearbejdning igen og forbedrer produktiviteten.Det understøtter både plasma cutter og oxy-fuel skæring.Med sin USB-port, overførsel af data fra en PC, der er så let som at downloade fotos fra et digitalkamera.

Funktioner

Det er kompakt design og let, lille og nem at flytte.Det er brugbart både indendørs og udendørs.Den FastCAM programmering af software er let at lære og understøtter både tegning og redebygning.

Anvendelse

Det kan skære metal plader, såsom carbon stål, rustfrit stål, kobber, aluminium etc.Det er en udskiftning af hånd-holdt flammen brænder, hånd-holdt plasma cutter, profil og pantographic form skæremaskiner.

Tekniske Parametre

Pakning Billeder

Stabil træ-pakke beskytter maskinen fra strejke og skader.Sår plast film holder maskinen ud af fugt og korrosion.Røgning gratis pakke hjælper glat fortoldning.Den store størrelse maskine vil blive rettet i en container uden pakke.

FAQ

1. Q: Hvad er den strømforsyning på maskinen?A: standard strømforsyning i kina er 380V, 3P, 50Hz.Vi kan også skræddersyet i overensstemmelse hermed. 2. Q: Hvilke oplysninger skal kunden give for at få en præcis tilbud fra os?A: kunden skal sørge for de tekniske krav, tegninger, billeder, industriel spænding, der er planlagt output, osv 3. Q: Hvad er den betalingsfrist A: betalingsfrist er 30% ned betaling, og 70%, før overførsel(T/T-tilstand), vi også acceptere andre betalingsinstrumenter sigt, ligesom L/C, DA D/S 4 osv. Q: Hvad er leveringstiden?A: Normalt leveringstid på maskinen er 30 dage efter modtager udbetaling. 5. Q:Hvad er den garanti periode af maskinen?A: Den garanti periode er to år siden datoen for B/L.

Materiale / Metal Forarbejdes Rustfrit Stål
Machine Type skæring
Mærke MYTEN
Funktioner Protable
Magt CNC
Certificering ISO 9001
Model-Nummer 1530
Oprindelse KN(Oprindelse)
Råvarer Plade / Plade Rullende
Automatisering Automatisk

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer