Nyhed Reduced price!
Unisex Gummi Maske Dans Hood Øjne, Næsebor Og Mund Åbnede Håndlavet RLM032

Unisex Gummi Maske Dans Hood Øjne, Næsebor Og Mund Åbnede Håndlavet RLM032

kr185.97

-5%

kr195.76

Ny vare

På lager

Tags: gummi latex hætte, latex hoved hætte, klassisk latex hætte, latex hætte handske, latex hætte ring, dyr latex hætte, holder latex hætte, latex pige hætte, latex hætte paryk, latex hætte bøsse.

Model billede, der viser: latex maske, øjne, mund, næsebor åbnet, tilbage zip

Farve: sort, andre farver kan custom made, pls efterlade en besked til det

Størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL, og tilpassede størrelse

Vigtig Meddelelse

1) Du bedes bekræfte størrelsen, før du udstede ordrer.

(en) Du kan vælge en standard størrelse-- XS, S, M, L, XL, XXL.

(b) Hvis standard størrelse kan ikke fitable , kan du custom made, måle størrelser, det samme som måling af størrelsen førende billede

(d) Særlige kropsstørrelse mennesker (e.g.meget stor brystkasse, meget stor hofte, lille talje), pls efterlade en besked, eller forlade et foto, vil vi bemærke.

2) prisen i butikken er det samme for størrelsen XS, S, M, L, XL, XXL, tykkelse 0,4 mm.Prisen vil være anderledes, hvis du har brug for andre størrelser eller farver.Du bedes kontakte os, før din betaling.

3) Alle de elementer, der skal foretages som 95% ens som billede .

4) latex kjole er unbright (mat ) i sig selv .Hvis du ønsker at shine eller polering, kan du efterlade os en besked, vil vi bruge latex olie til at polere det, før skibet ud.

5) Latex shine olie: u se et silikone-baseret glidemiddel som "Eros Bodyglide" ,"Eros Kult Dressing Støtte" ,"pjur latex", "vivishine"

Standard Størrelse Chart

Brugerdefineret Størrelse Måle Billede Førende

Farvekort

Hvordan til at passe en latex kjole:

Latex er af høj kvalitet naturlige materiale .For at bevare sine kvaliteter i lang tid , vi bringer dig flere tips hvordan til at passe det .

Dressing op :

For det første , tag alle smykker , som kan skade latex med sine skarpe kanter .Hvis du har lange negle , store opmærksomhed, der er nødvendig for at undgå at rippe latex med dem .Pulver den indvendige side af latex med talkum - det i høj grad reducerer friktion og dermed gør dressing op meget lettere .Bedste måde at sætte det tøj på, er at bruge den samme teknik, som når at sætte på strømper - rulle op hele materiale i begge hænder, og langsomt frigive det som du trækker tøj på .Hvis du har brug for at justere tøj, når du sætter det på , og forsøg aldrig at trække det med fingrene - det er bedre at skubbe det med hele håndfladen .På denne måde undgår du risikoen for at rippe et stykke ud , når du sætter tøj succes på , er det bedst at polere det med latex polsk - på denne måde vil du opnå samme glans som du kan se i vores billeder .

Afklædning :

Det er meget nemmere .Sit bedste for at blive færdig i brusebad - blot at sæbe dig selv op og så tøj kan være meget let tages ud .Efter du badeanstalter , vaske tøj grundigt med vand og sæbe og tør det både inde og ude .

Opbevaring :

Når ren , latex har en tendens til at holde sig til sig selv .Derfor anbefales det til pulver med talkum for at forhindre dette klæbrighed .Gemme latex på et mørkt , køligt , tørt sted .Det er bedst at sætte det ind i uigennemsigtig pose og derefter i garderobe - over en lang periode af tid, selv svage lys, der kan forårsage misfarvning af latex .ikke lægge nogen vægt på, at det - efter længere tid , folder ville dukke op i folderne .

Generelle retningslinjer for håndtering af latex :

- for skinner op latex brug kun ren flydende silikone.Det samme stof, der bruges til smøring af kondomer , så vi kan sikre dens neutralitet til både latex OG din hud .Anvend ikke industri-grade sprays .

- naturlig latex er følsomme over for ultraviolet lys ( i starten , det gør latex til at ændre den farve , senere latex mister sin elasticitet ) .Derfor er du nødt til at holde latex væk fra direkte sollys .

- fedt ( også olier , bortset fra silikone olie ) påvirker latex struktur og hurtigt at forkorte dets levetid .Så hold latex væk fra dem.

- hvis du har brug for at rense latex , skal du bruge sæbe og vand .Det er også sikkert at bruge ren alkohol til at fjerne pletter .Du behøver ikke bruge noget andet til rengøring - og nogle rengøringsmidler kan forårsage latex til at miste sin glans eller at gøre den svag .

- holde latex væk fra legeringer, der indeholder kobber ( for eksempel messing ) .Kobber kan få latex til at ændre farve ( selvom det uden effekt på sin styrke , sikre, at det er meget ubehageligt at have mørke pletter fra kobber på latex catsuit )

- undgå skarpe genstande med latex .Under normale omstændigheder , latex er meget elastisk og stærk .Men når det bliver beskadiget , vil det fortsætte med at rippe meget let på det sted .

- undgå varme kilder - varme får latex til at ældes hurtigt , så vil den miste sin elasticitet .Må ikke stryges latex .Ikke vask latex i vaskemaskine, eller tørres i tørretumbler

Vi ønsker dig mange behagelige øjeblikke med latex!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Acetat, Naturlig Latex Gummi
Tykkelse 0.4 mm
Processen Latex Ark Limet, Håndlavet
Model-Nummer RLM032
Køn Kvinder

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer