Nyhed Reduced price!
In1 Swimmingpool Teststrimler Pool Spa Bærbare Kvalitet og Test Strips Drikkevand Test Papir Til Dammen Let At fashionable

In1 Swimmingpool Teststrimler Pool Spa Bærbare Kvalitet og Test Strips Drikkevand Test Papir Til Dammen Let At fashionable

kr74.55

-35%

kr114.72

Ny vare

På lager

Tags: xsiomi mi 8 pro telefonen.

Funktioner:

16 i 1 Vand-Test: test strip kan teste den totale alkalinitet, pH, Hårdhed, jern, kobber, Bly, Nitrat, Nitrit, og andre 16 projekter i alt, og det har vandet hurtig test, som giver resultater i løbet af få sekunder.

Perfekt i Brug: Test strips er egnet til drikkevand, akvarium, akvarium, swimmingpool og spa, industriel vand, dam, kildevand test.

Praktiske Test Strips: høj kvalitet vand tester med præcise farve koordinering og høj følsomhed, som kan bruges til professionelle sundhed drikkevand test for at teste vandkvaliteten.

Let at Bruge: Dyp drikkevand test strip i vandet i 2 sekunder, og derefter holde det i luften for ca 1min,og derefter justere farven på flasken tilbage for at få en læsning.

Let at Bære: boksen indeholder 100 stk test strimler, og vandkvaliteten bør være testet ugentligt, og drikkevand test strips er nem at håndtere, selv for begyndere.

Prøven krav:

1. Tage 5-10 ml af prøven, og derefter sætte det til test, efter at den er indstillet for en tid.

2. Den test er foretaget ved rumtemperatur omkring 25 ° C.

Test metode:

1. Fordyb reaktionen område af test strip i løsningen skal testes i 1-2 sekunder for at fjerne test strip, og ryste den for meget vand over.

2. Efter 1 minut, ved at sammenligne farven på den reaktion område af test strip med den farve diagram til at bestemme teste værdien af den løsning, der skal testes.

3. Den kolorimetriske tid bør kontrolleres på omkring 60'erne, for lang eller for kort tid vil påvirke læsningen.

Packing Liste:

1 Æske med Teststrimler

Bemærkninger:

1. Berør ikke den reaktion slutningen af testen af papir når du fjerner test papir for at undgå forurening af testen papir og påvirker testresultater.

2. Efter fjernelse af det påkrævede antal af test strips, gemme de resterende test strips i en lukket og mørkt sted.

3. Den væske, der skal testes, skal holdes så farveløs eller lys farve som muligt.Før flydende med alt for mørk farve er fundet, aktivt kul, som kan bruges til dehydrering behandling.Hvis væsken til at blive testet er relativt uklare, læg det til side for en periode.Efter nedbør, tage den klare del af væske til test.

Model-Nummer Swimmingpool, Spa-Test Strips
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer