Nyhed Reduced price!
Cykelklokke Legering Mountain Road Cykel Horn Lyd Alarm For Sikkerhed i Cykling Styret Metal Ring Cykel Ring til MTB Cykel Tilbehør

Cykelklokke Legering Mountain Road Cykel Horn Lyd Alarm For Sikkerhed i Cykling Styret Metal Ring Cykel Ring til MTB Cykel Tilbehør

kr1.33

-40%

kr2.22

Ny vare

På lager

Tags: yz426f grafik kit.

Bullet Punkter:

1、Flot Design og Størrelse: Retro design, udsøgt udseende, kompakt, let og nem.Den klokke har en diameter på ca 28mm/1.10 tommer, en total højde på ca 70mm/2.76 tommer og en vægt på omkring 48g.Den er kompatibel med cykelstyr med en ydre diameter på omkring 16-32mm/0.63-1.26 tommer.

2、Høj kvalitet Materiale: Høj kvalitet kobberlegeringer og PP materiale, holdbart, ikke let at korroderer, vandtæt og rust-bevis, og mere holdbar, høj-styrke engineering PP materiale til støtte, ikke let at alder, og kan bruges i lang tid.

3、Tre Farver: Tre farver er tilgængelige, guld, sølv og sort, som kan matches med cykler af enhver farve.Du behøver kun at vælge en passende position på styret til at installere det, og det er praktisk for begge hænder til at bruge.

4、Nem at Bruge: Rustfrit stål foråret padler, let at ringe på klokken, klokken kun har behov for at blive ringet op, forsigtigt, let at installere, let at bruge, klar lyd, fodgængere og køretøjer kan tydeligt høre din ringetone, og sikrere at ride.

5、Bred Vifte af Brug: Det kan bruges til mountainbikes, hybrid-cykler, cross-country cykler, folde-cykler, racercykler-vogne, spor, cykler, city bikes, cyklerne osv.

Beskrivelse:

Høj kvalitet kobber-legering, holdbart og ikke let at korroderer, retro design, udsøgt udseende, enkel installation.

Specifikationer:

Navn: Retro Kobber Bell

Materiale: Kobber legering bell overflade og høj kvalitet PP materiale

Gældende håndtag diameter: ca 16-32mm/0.63-1.26 tommer

Lyder metode: vælg strejke

Vægt: ca 48g

Farve: guld, sølv, sort

Packing Liste:

Klokke Til Cykel*1

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Indslag 2 Bærbare
Type Almindelige Bell
dropshopping støtte
Funktion 1 Cykel tilbehør
Materiale Kobber Legering
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Klokke Til Cykel

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer