Nyhed Reduced price!
Neon Tegn for Røg Butikken Åben Neon Neon Lys Pære tegn Øl Bar Lys-Reklame, Kolde Neon neon væg lys neon lys indretning

Neon Tegn for Røg Butikken Åben Neon Neon Lys Pære tegn Øl Bar Lys-Reklame, Kolde Neon neon væg lys neon lys indretning

kr748.15

-20%

kr947.02

Ny vare

På lager

Tags: cool neon væglamper, nyhed neon væglamper, cool neon, neon tapet, el wire, gamystye neon, bar neon tegn, burger neon tegn, palio væglamper, neon tape.

Dette link er for Brugerdefinerede Neon tegn,STØRRELSE (wxh)cm(til metal frame)= cm fortæl os om din idé eller send os dit billede/LOGO,vi kan gøre gratis design til dig efter din betaling!Alle neons er installeret på metal ramme,hvis du har brug for klar eller malet plast bord,bedes du kontakte os,tak!

100% håndlavet, gas-fyldt, rigtige glas!IKKE plastik rør lys eller LED-skilte.Samme størrelse, næsten samme pris, 1 års garanti, der er egnet til 110v~240v for de fleste lande.Vi vil levere strøm-system, efter at du har landet.

Hvis der er beskadiget under forsendelse, vil vi erstatte de ødelagte dele gratis, så ingen grund til bekymring!Det bedste tilbud til dig!Tegnet er unik og 100% HÅNDLAVET af Pålidelige sælger BEST HØJ KVALITET NEON TEGN !Ideel til barer og klubber og hjem rekreation!Iøjnefaldende, høj kompakt fra langt væk!Hurtig forsendelse i 3 til 6 dage efter din betaling, leveres i 3 til 15 arbejdsdage, at de fleste regioner, herunder Usa,STORBRITANNIEN, AU og Canda osv, Forsendelse fra dør til dør for alle vores produkter !

Dette punkt vil være godt fyldt i en kasse fyldt med blødt skum for at beskytte varen under levering.Hvad mere er, vi leverer også reservedele og 1 års garanti på denne vare undtagen glas.Hvis de er beskadiget i fremtiden, så lad os vide, og vi vil sende erstatning for gratis.HVIS en eller anden grund du ikke er tilfreds med vores produkter, skal du kontakte os inden de forlader feedback,tak

Hurtig forsendelse i 3 til 6 dage efter din betaling, leveres i 3 til 15 arbejdsdage, at de fleste regioner, herunder Usa,STORBRITANNIEN, AU og Canda osv, Forsendelse fra dør til dør for alle vores produkter !

Vores Butik neon tegn Håndlavede Rigtige Glas!!!INGEN PLASTIK.

Lavet af senior master benders støttet med professionelle hold. 100% håndlavet, gas-fyldt, real glasrør neon tegn! Med en kæde inde i den pakke, er perfekt til at hænge på vinduet,Skifte Stil,vil Vi levere strøm-system, efter at du har landet.

BRUGERDEFINERET: Ikke blot vil jeg med glæde skræddersy ovenstående tegn til dine specifikke behov, og jeg vil også gøre dig til et helt andet tegn, der er baseret på dit design og specifikationer (prissat i overensstemmelse hermed).Hvis du har et tegn af enhver slags, du gerne vil have lavet, venligst besked mig, og vi kan arbejde op en plan sammen.

Foranstaltninger: Tre størrelsen valg eller brugerdefineret størrelse pr din anmodning. (Neon rør størrelse er lidt mindre end det, afhænger af formen).

Power: 110V for AMERIKANSKE og Canadiske kunder, 220V-240V for de Europæiske lande.Vi vil levere strøm-system i henhold til dit land.

Farve: Som vist på billedet; hvis du ønsker en anden farve bedes du kontakte os, og vi vil undersøge, om vi kan opfylde dine ønsker. (Bemærk venligst, at farver kan variere en smule fra det billede, du ser på din computer skærm.)

Materiale: Neon rør & metal frame & transformer & Hængende hardware & kæde i prisen.

Log Type: Indendørs Neon Tegn

Kommentarer: Dette er en helt ny,100% håndlavede,ægte hånd-bøje -, gas-fyldt, real glasrør neon tegn, De er ikke plastik rør lys eller LED-skilte.

Garanti: 1 år garanti

Betaling: 1.Vi accepterer Alipay paypal Også West Union.

2.Betaling skal ske senest 5 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen, Betalinger skal være afsluttet inden for 5 dage.Fragt : 1.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

2.Gratis forsendelse til de fleste lande,ordre vil blive sendt med forskellige transportmidler måde uden kundens anmodning.Den hurtigste tid er 4 arbejdsdage, og den langsomste tid er 18 arbejdsdage, leveringstiden afhænger af destination.

3.Til vores VIP-kunder, vil vi tilbyde mere fleksible anmodning om at beløbet til at bruge, hurtig forsendelse service for dig.Afkast : 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af køber, hvis der ikke er noget problem.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere alle dine penge tilbage, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alt tilbehør medfølger, Når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra Rachelsoegaard.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om os: 1.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

2.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!Tak !

Neon tegn Watt 20-80 watt neon øl tegn Personlig
Anvendelse Indendørs, Professionel, Kommercielle, Udendørs
Funktioner Kunst neon lampe super bright-skærm
Farve Temperatur 2700K
Base Type BA9s
Spredningsvinkel(°) Øl Bar Pub neon lys tegn
Lysstrøm neon pære tegn håndlavede
Brugerdefineret logo neon tegn gratis design efter betaling
Neon tegn strømforsyning 110-240 V egnet til ethvert land
Neon tegn farver rød, gul, blå, grøn, Lilla, hvid, pink 9 Farver, osv.
Neon tegn guantee Hvis i stykker under skibet, send gratis reparation glas rør
Neon tegn materiale Ikke LED, Rigtige Glas rør, Metal ramme, Plast, osv.
Neon tegn Skifte Stil Tryk på knappen Indrettede Restaurant
Certificering CCC, SAA, CE, FCC
Neon tegn Samlet Højde Om 9-15 cm karakteristiske Neon Lys Tegn
Garanti mere end et år neon lamper
Neon tegn strømkilde ledning-el-1,5 m ledning
Model-Nummer w2019 NEON TEGN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Gennemsnitlig Levetid (timer) Over 3 år Neon Pærer
Element Type Neon Pærer
Neon pære tegn håndværk side blanding glas rør med høj temperatur
Mærke Gamystye
Spænding 110-240V
Farve Temp(K) 200K

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer