Nyhed Reduced price!
SZteam 5pcs/masse OD34 0D34 20pin baggrundslys lys kontrol IC til samsung A9 C5000 C7000 MS-C5000 Reservedele

SZteam 5pcs/masse OD34 0D34 20pin baggrundslys lys kontrol IC til samsung A9 C5000 C7000 MS-C5000 Reservedele

kr35.91

-4%

kr37.44

Ny vare

På lager

Tags: 2-vejs radio ørestykke, yld, trådløse fastnet, loggeren, gsm-samsung, smartphon, cell phone samsung, mobil telefon, galaxi, filter lpg.

Opmærksomhed

1. Sørg for, at du ved, hvordan at installere og udskifte denne konto, det er ikke et nemt arbejde for en person, der ikke har nogen tekniske færdigheder med afmontering eller montering af mobiltelefoner/mobile telefoner.

2. Kan varmt anbefale professionel installation,skal du bruge professionelle værktøjer til udskiftning,vil vi ikke ansvarlig for eventuelle skader på din mobiltelefon/mobiltelefoner, der kan skyldes forkert betjening.Vi er erfarne i at det er gemt,hvis du har nogen problemer med udskiftning, lad os venligst vide,vi vil lære dig, hvordan at gøre det arbejde.

3. Vores produkter sælges til en rimelig pris,detail pris, blot med lidt overskud til at holde vores butik kørende.Hvis du har store ordre,bedes henvendelse, før du afgiver bestilling,accepterer vi negotiable pris med mængden af ordrer.

4. Hvis hurtig levering generere takster, bemærk, at hvis du ikke betale told af personlige årsager, vi nægter at tilbagebetale.

5.Vi har ingen varetager for shipping adresse, der er opgivet forkert

Emballage

1. Alle elementer er original ny,vi pakker hver post med plast forsegles posen, indpakket med bubble taske,og lagde i det hårde felt til at sikre sikkerheden for varer under forsendelse.

2. Bemærk venligst, at nogle af de elementer, der er ganske små,vær forsigtig, når du pakker din pakke,i tilfælde af, at de mangler eller forlægge.

Forsendelse

1. For indlæg, vi bruger Rachelsoegaard.dk Standard Shipping, som er en mere sikker, hurtigere og mere stabil, med tracking NR.for at spore din pakke i tide.

Leveringstid(arbejdsdage):

2. DHL:3-7 dage

3. UPS:3-7 dage

4. Fedex:3-7 dage

5. EMS:5-10 dage

6. Rachelsoegaard.dk Standard Fragt : 10-25 dage

Garanti & Retur

1. Hvert emne har været kontrolleret og testet i god stand omhyggeligt, før pakning,hvis du er skuffet over den vare,eller har problemer,bedes du kontakte os,vil vi gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

2. Hvis du modtager en defekt eller forkert varer, bedes du tage et foto for at sende til os,vi vil kontrollere, og sender dig den nye.

3.De returnerede varer er den originale emballage, vil blive meget værdsat,og du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.

Feedback

1.Venligst forlade positive tilbagemeldinger efter du bekræfte levering, 5 starter, vil blive meget værdsat.

2. Feedback er meget vigtigt for os,bedes du må ikke forlade nagative feedback, før du kontakter os.Hvis du har nogen problemer, og unsatisfactions,bedes du tellt os,vil vi gøre vores bedste for at løse problemet i tide.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering Ingen
Driftstemperatur OD34 lys IC
Pakke SMD
Type Drev IC
Model-Nummer OD34 lys IC
Effekttab Magt OD34 lys IC
Anvendelse Mobiltelefon
Mærke J. Decflo
Forsynings-Spænding OD34 lys IC

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer