Nyhed Reduced price!
Baby Klapvogn Kopholder Multifunktionelle Universal Flaskeholder 360 Drejbar Kopholder Til Barnevogn, Klapvogn Bæretaske

Baby Klapvogn Kopholder Multifunktionelle Universal Flaskeholder 360 Drejbar Kopholder Til Barnevogn, Klapvogn Bæretaske

kr9.85

-48%

kr19.00

Ny vare

På lager

Tags: kopholder for klapvogn, hjulet klapvogn, klapvogn yoya, baby kopholder, for klapvogn, bugaboo, luffe for klapvogn, klapvogn, 4-i-1 baby klapvogn, belecoo.

Baby Klapvogn Kopholder Multifunktionelle Universal Flaskeholder 360 Drejbar Kopholder Til Barnevogn, Klapvogn Bæretaske

Bullet Punkter: 1、1. Del: quick-release flaske bur kan drejes og værktøj (skruetrækkere etc.) er der behov for at justere vinklen på kæberne, men dette produkt kræver ikke værktøj.Bare tryk på a-knappen for at justere vinklen!

2、2. Type: Drejelig og quick release flaske bur, og materialet er hårdt, kopholder diameter er næsten ingen spænding, og materialet i dette produkt har en stærk sejhed og er ikke let at bryde.

3、3. Drejelig quick-release flaske bur: Generelt den nederste del af hoveddelen af kopholderen er lille.Men denne lavere del af dette produkt er designet med en stor diameter, hvilket giver en stabil støtte.

4、4. Ved fastsættelse af, er du nødt til at rotere og trække ned for at ordne det.Skruenøglen er nemt at bryde.Dette produkt er fastsat af knop og ikke nemme at bryde!

5、5. 100% tilfredshed garanteret.Vi har fuld tillid til kvaliteten af klapvognen kopholder.Hvis du støder på nogen problemer med kvaliteten, bare fortælle os, og vi vil løse problemet.

Beskrivelse:

1. Del: quick-release flaske bur kan drejes og værktøj (skruetrækkere etc.) er der behov for at justere vinklen på kæberne, men dette produkt kræver ikke værktøj.Bare tryk på a-knappen for at justere vinklen!

2. Type: Drejelig og quick release flaske bur, og materialet er hårdt, kopholder diameter er næsten ingen spænding, og materialet i dette produkt har en stærk sejhed og er ikke let at bryde.

3. Drejelig quick-release flaske bur: Generelt den nederste del af hoveddelen af kopholderen er lille.Men denne lavere del af dette produkt er designet med en stor diameter, hvilket giver en stabil støtte.

4. Ved fastsættelse af, er du nødt til at rotere og trække ned for at ordne det.Skruenøglen er nemt at bryde.Dette produkt er fastsat af knop og ikke nemme at bryde!

5. 100% tilfredshed garanteret.Vi har fuld tillid til kvaliteten af klapvognen kopholder.Hvis du støder på nogen problemer med kvaliteten, bare fortælle os, og vi vil løse problemet.

Specifikation:

Navn: Multifunktionel Kopholder

Materiale: pp

Størrelse: omkring 14*6.5*11cm/5.52*2.56*4.33 i

Ramme: 95% baby bæreramme

Netto vægt: ca 0.11 kg

Anvendelse: velegnet til alle typer af klapvogne, parasoller,klapvogne, tricykler, cykler og andre modeller.Spænde munden af kopholderen kan være fastspændt på stål-rør af baby bæreramme.

Packing Liste:

Multifunktionelle Kopholder*1

Bemærk:

Installation Metode:

1. Justere klemme først og derefter juster armlænet (du kan også samle kopholder, før du installerer)

2. Efter installation på armlænet, klemme møtrik.

3. Derefter installere kopholder, og derefter installere den flaske mælk og vand på flaske.

Andre:

1.På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

2.På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Navn Multifunktionelle Kopholder
Størrelse about 14*6.5*11cm/5.52*2.56*4.33in
Aldersgruppe Barsel
Netto vægt om 0.11 KG
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast, PP
Ramme 95% baby bæreramme
Model-Nummer Baby Klapvogn Kopholder

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer