Nyhed Reduced price!
25cm*60m Talje Træner Bælte Af Slankende Bælte Mave Mave til at Forbrænde Fedt og Tabe sig Slank Trimmer Talje Shaper Wrap Shaper Sauna Firma

25cm*60m Talje Træner Bælte Af Slankende Bælte Mave Mave til at Forbrænde Fedt og Tabe sig Slank Trimmer Talje Shaper Wrap Shaper Sauna Firma

kr28.16

-49%

kr55.23

Ny vare

På lager

Tags: Kroppen shapewear til kvinder, body shaper, bodysuit corset, shapewear til kvinder, organ shaperen slank, shaper, heldragt, shapewear, shape undertøj, træner talje, dame bindemidler og fræser.

Beskrivelse:

*1. Materiale: PE

*2. Farve: Sort

*3. Samlet Længde: 40 meter

Funktioner:

*1. Det slanke wrap har god termisk og termogeniske effekter, der gør, at du sveder mere, når du træner og fitness.Det slanke wrap er en ideel abdominal fedt brænder for kvinder, rejser kropstemperatur i midten af maven og hjælper til at kaste vand vægt væk fra din taljen og på maven.

*2. Ingen rod, lugtfri, wrap og ikke falder fra i løbet af aktiviteter, som er perfekt til din daglige træning.Let at bruge og kræver ingen særlig vedligeholdelse, så du kan begynde at pakke dig selv ind i en slankere figur.

*3. Samarbejde med vægttab cremer og motion, gennemtrængende fat burner wraps er mere effektive og kan hjælpe dig med at tabe vægt hurtigt og effektivt, så du kan se de resultater, du har brug for hurtigt.

*4. Det slanke wrap er slidstærk og nem at bruge, perfekt til daglig brug i hjemmet, på arbejde eller sport træning for at forbedre den svedende og hjælpe befri kroppen af toksiner.

Pakken Indeholder:

1 x Slankende Wrap

Materiale andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke ORICSSON
Anvendelse Kroppen

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer