Nyhed Reduced price!
2-Piece Mini Oval Nul-Tyngdekraft Stol kopholder Strand Stol til Opbevaring Bakke/Kop for Lavt Kop Kaffe

2-Piece Mini Oval Nul-Tyngdekraft Stol kopholder Strand Stol til Opbevaring Bakke/Kop for Lavt Kop Kaffe

kr62.41

-24%

kr82.12

Ny vare

På lager

Tags: stol offic, wegner klapstol, bred klapstol, indehaveren amg stol, stol skuffe, chaise liggestol, bdsm nylon reb, junior klapstol, hot tshirt, stol kopholder.

[Robust Materiale] - PP.der er robust, holdbart, let at vedligeholde og vejr-resistent.

[Universel Pasform] - Velegnet til alle former for fritids-stol, hvilestol, Oval Zero Gravity Stol osv, passer til de fleste stole med runde dæk med slanger rammer.

[Nem At Installere] - Lodden på stole uden problemer, og bo temmelig godt fastgjort.

[Opgraderet Version] - Denne opgraderede version har mere plads til at sætte din iPhone x, iPhone 8+, iPad, krus, flaske, snack, bog og andre ting.Dybt slots til at holde din mobiltelefon og drikke forsvarligt, stor nok til at holde en iPhone 8+, Dual-ejere til at drikke, en slot til mobiltelefon, en anden for den lille tablet, eller en bog.

[Nyde Livet] - Perfekt til camping, stranden, haven og andre udendørs aktiviteter.Nyd en drik efter eget valg, såsom sodavand, øl, vand, sportsdrik, kaffe, mens du slapper af og slappe af i din Zero Gravity Lounge Stol.

Farve: Sort

Materiale: Plastik

Størrelse: 31x16.5x5cm

Pakkens Indhold:

2 * Zero Gravity Stol, Skuffe

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ingen garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.

Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12monthfree vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for costsof de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.

Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer