Nyhed Reduced price!
Høj kvalitet ramie syning af Smukke Farverige blomst og fugl udskrivning patchwork High-end kjole bryllup stof

Høj kvalitet ramie syning af Smukke Farverige blomst og fugl udskrivning patchwork High-end kjole bryllup stof

kr109.83

-9%

kr120.70

Ny vare

På lager

Tags: yzf 250 kølergrill.

Solid farve sammensætning:100%ramie

Bredde: 140 cm

Det anbefales at gøre Fashion kjole Kjole Bukser, Skjorte

Pris: 1stk = (50 cm*140c m).2 stk= (100 cm*140 cm)

Betaling Vi accepterer den Spærrede.Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om, hvordan til at betale eller forespørgsler om betaling.

Vi er ikke ansvarlig for, ikke kan leveres adresse.Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer på grund af forkert adresse.Varen vil blive sendt ud inden for 24-48 timer efter klare betaling (undtagen weekend og ferie).Tidspunkt for ankomst:

1. Air Mail: 15-30 dage

2. EMS: 5-10 dage Lejlighedsvis, kan det forsinke på grund af din lokale Kunden clearance.Hvis ikke komme konto efter 30 dage, bedes du kontakte os for at løse det.Vi tilbyder ikke kombinere forsendelse.Vi er ikke ansvarlige for told eller afgifter i dit land.

Afkast 1 År Garanti, Bid i tillid!Alle varer er 100% Brand Nye.Alle de elementer, der har været testet inden afsendelse.Vi kan ombytte varen inden for 30 dage efter, at du har modtaget det, hvis det er defekt.Varen retur skal have alle originale emballage og tilbehør, der er med Godkendelsen Kode.Køber er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.Tilbagebetaling vil blive gjort ved modtagelse af den returnerede vare.Det kan tage op til 3 hverdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Andre EMNER vil blive pakket Uden æsken.Vi stræber efter at tjene 100% perfekt "Fem-Stjernede" scores fra dig.Star-scores er meget vigtigt for os.Hvis der er noget om din transaktion, der ikke lever op til dine forventninger.LAD OS VENLIGST VIDE, OG GIVE OS MULIGHED for AT GØRE TINGENE RIGTIGT, før du forlader feedback

Mønster Farvet
Technics Vævet
Materiale 100% Ramie
Type *
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bredde 140cm
Funktion Åndbar
Produkt type Andre Stof

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer