Nyhed Reduced price!
Skak Board Game Sæt Travel Bærbare Skak Sæt Folde Skak Bord, Plast Bånd Magnetisk Skak For Børn Voksen Pædagogiske

Skak Board Game Sæt Travel Bærbare Skak Sæt Folde Skak Bord, Plast Bånd Magnetisk Skak For Børn Voksen Pædagogiske

kr14.43

-47%

kr27.27

Ny vare

På lager

Tags: bestyrelsen skak, cherry blossom vinyl, skak indretning, chess chinese, artemia, grøn læder håndtaske, backgammon board, biskop skak, skak sæt, skak timer.

Bullet Punkter: 1、Visdom Inspiration: Denne form for skak er ikke kun egnet for voksne at spille, men også som et nyttigt værktøj til at inspirere børn og stimulere deres intelligens.Skak læring er ikke længere kedeligt, men fuld af glæde og interesse.

2、Godt Materiale: skak sæt er lavet af holdbart HOFTER plast, med fin struktur, let vægt og portabilitet, og en glat fornemmelse.De omhyggeligt udformede skakbrikker gøre det mere luksuriøse.Den lille magnetisme kan gøre det stabilt, når man spiller, og det er ikke svært at flytte det.

3、Bærbart Design: Den åbne størrelsen af mediet skakbræt om 9.84*9.84*0.78 tommer, og den er foldet størrelse er 9.84*4.92*1.56 tommer.Det helt store bord er lille nok til at blive båret rundt, men også stor nok til at blive spillet komfortabelt.

4、Bred Anvendelse: Magnetisk skak sæt sammenklappelig scenografi, skak stykker kan sættes på tavlen for nem opbevaring.Nye stil, der er egnet til hjem, virksomhed, skole -, rejse -, bus-eller picnic.Alle aldre kan bruges.

5、Stimulere Din tankegang: Udfordre dig selv og dine venner til den klassiske strategi spil med skak sæt til børn og voksne-en fantastisk måde at fremme strategisk tænkning og forbedring anerkendelse funktion.

Funktioner: 1. Visdom Inspiration: Denne form for skak er ikke kun egnet for voksne at spille, men også som et nyttigt værktøj til at inspirere børn og stimulere deres intelligens.Skak læring er ikke længere kedeligt, men fuld af glæde og interesse.

2. Godt Materiale: skak sæt er lavet af holdbart HOFTER plast, med fin struktur, let vægt og portabilitet, og en glat fornemmelse.De omhyggeligt udformede skakbrikker gøre det mere luksuriøse.Den lille magnetisme kan gøre det stabilt, når man spiller, og det er ikke svært at flytte det.

3. Bærbare Design: Den åbne størrelsen af mediet skakbræt om 9.84*9.84*0.78 tommer, og den er foldet størrelse er 9.84*4.92*1.56 tommer.Det helt store bord er lille nok til at blive båret rundt, men også stor nok til at blive spillet komfortabelt.

4. Bred Anvendelse: Magnetisk skak sæt sammenklappelig scenografi, skak stykker kan sættes på tavlen for nem opbevaring.Nye stil, der er egnet til hjem, virksomhed, skole -, rejse -, bus-eller picnic.Alle aldre kan bruges.

5. Stimulere Din tankegang : Udfordre dig selv og dine venner til den klassiske strategi spil med skak sæt til børn og voksne-en fantastisk måde at fremme strategisk tænkning og forbedring anerkendelse funktion.

Specifikationer:

Materiale: plastik

Størrelse:

Lille skakbræt: omkring 19*19cm/7.48*7.48 tommer, skak brik størrelse: ca 32mm/1.26 tommer

Medium skakbræt: 25*25cm/9.84*9.84 tommer, skak brik størrelse: ca 45mm/1.77 tommer

Store skakbræt: ca 31*31cm/12.20*12.20 tommer, skak brik størrelse: ca 52mm/2.05 tommer

Et skakbræt med et sæt af magnetiske sorte og hvide skakbrikker (32 STK.)

Packing Liste:

1 Sæt Skak

Bemærk:

1. På grund af problemer med lyseffekter og vinkler, der vil være visse tolerancer, der er i produktet, bedes du forstår.

2. På grund af manuel måling, produktet har en vis størrelse tolerance.

Materiale Plast
Alder >5 År
Type Brikker & Skak
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer