Nyhed Reduced price!
Oculus Quest 2 Tilbehør VR 5m Type-c 3.05 GB 5A Data Kabel Til Oculus Quest 2

Oculus Quest 2 Tilbehør VR 5m Type-c 3.05 GB 5A Data Kabel Til Oculus Quest 2

kr86.25

-29%

kr123.18

Ny vare

På lager

Tags: quest 2 rem, vr headset, 100 mm vinkelsliber, kabel-echo dot, link oculus, oculu quest, 100k modstand, quest 2, oculus quest 2 silicium, pistol vr.

Bullet Punkter:

1、Gældende for: Passer til Oculus Quest/Quest for 2 VR, for Oculus Søgen Link kabel-om 16ft /5M), tung, høj-speed data overførsel og hurtig opladning USB 3.1 Type C til USB Type A.

2、For Oculus Quest-tilslutningskabel: For Oculus Link, der forbinder den til Oculus Quest/Quest for 2 headset til gaming PC, så du kan spille forskellige spil og programmer, og samtidig oplade for Oculus Quest/Quest for 2-headset ' et.

3、16FT VR-tilslutningskabel: Det ergonomiske design når ud til omkring 16 meter lang, og den lette og fleksible design giver mere bevægelsesfrihed end de fleste VR headset, kabler, for derved at bringe en god oplevelse.

4、Høj hastighed Opladning og dataoverførsel: Testet hjælp til Oculus Søgen USB-A til USB-C ved en overførsel af data over 1,333 Mbit/s (kompatibel med LINK software, 90° - vinkel end-USB-C 90° vinkel ende, så det ikke kommer til at strække sig ud og let at bruge med til Quest VR headset.Det er mere bekvemt og behageligt at spille spil og se videoer.

5、Høj Kvalitet: Det kan være, der anvendes til datatransmission, det hurtigste kan nå frem til 10Gbps.

Specifikationer:

Kabel længde: ca 5M/16ft

Farve: sort

Kompatibel enhed: PC

USB-port: USB Type A til C

Dataoverførselsrate: 5 gbps

Kompatibel: for Oculus Quest/Quest for 2. Ikke kompatible med andre modeller.

Packing Liste:

5M Data Kabel*1

Bemærk: Det anbefales at bruge den lille skærm på smartphones inden 6,5 cm, og den store skærm på telefoner over 6,5 cm.

Betalingsmetoder:

Du kan foretage betaling ved brug af nogen af de ovennævnte metoder og pls betaler inden for 3 dage, når din ordre er placeret.

Din betaling vil blive bekræftet ved at Rachelsoegaard.dk indenfor 24 timer og vi vil behandle din ordre, når den er færdig.

Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende et krav på Rachelsoegaard.dk.

Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet med det samme, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

Forsendelse og pakke:

Alle varer bliver kontrolleret, og også pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

Normalt tager det omkring 15-60 dage og kunne være lidt længere tid om at nogle ødemark.

Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få pakken tidligere, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Returnering og Tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken er gået tabt, beskadiget i transit, eller modtaget den forkerte vare.Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Certificering CE
Mængde 12/12/1cm
Model-Nummer Data Kabel til VR Oculus Quest 2, Oculus Quest2 Link
Vægt 240g
Kompatible Modeller Oculus Quest 1/2vr
Størrelse 12/12/1cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Kabler
USB Type USB-3.1 Type-C
Pakke Ja
Mærke Rondaful
Bruger VR/AR Briller
Bundt Bundle1
Kompatible Mærker Oculus Quest 1/2vr

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer