Nyhed Reduced price!
Sommer Strand Mænds Casual Løs Bomuld og Linned Straight-ben Ferie Bukser

Sommer Strand Mænds Casual Løs Bomuld og Linned Straight-ben Ferie Bukser

kr76.59

-29%

kr109.38

Ny vare

På lager

Tags: pige lille ur, watch pige, børn pige ur, pige ur vandtæt, mænd sweater, cardigan mandlige, pige hånd ur, pige børne ur, mandlige sweater, mand.

1)Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2)fortæl mig Venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3)Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 20-50 dage for ankomst med fly Mail, og tager 3-10 arbejdsdage, af Express.

4) nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det. 1)Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak så meget !! 2)Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig. 3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her.Tak!

1)Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Tak ! 2)Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.men lad forsinkelse respons til ikke-forretningsmæssige tid.vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så er du velkommen til at kontakte mig.Tak for din støtte !Q: Hvordan betaler jeg for mit køb?A: vi accepterer følgende betalingsmetoder: MasterCard, Visa, Maestro, WebMoney, QIWI Wallet, Bank Overførsel, Western Union.Q: Er der et tracking Nummer til min konto?A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se forsendelsesstatus t ' s engros-pris?A: Hej, tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Element Type Fuld Længde
Stof Type Chiffon
Relevant Sæson Forår og Sommer
Gældende Scene Strand
Tykkelse Let
Talje Type lav
Lukning Type Løbegang
Dekoration Plisseret
stil Strand
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer K153
Længde Full Length
Fit Type Almindelig
Bukser Style Lige
Materiale Linned
Foran Stil Plisseret
Køn MÆND

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer