Nyhed Reduced price!
Geometriske Brun Rød Middelalderlige Print Vindue Gardiner Køkken Soveværelse Forhæng Home Decor Luksus Gardiner til stuen

Geometriske Brun Rød Middelalderlige Print Vindue Gardiner Køkken Soveværelse Forhæng Home Decor Luksus Gardiner til stuen

kr118.16

-40%

kr196.97

Ny vare

På lager

Tags: gardinet rulle, gardin hvid, gardin pige, blind, gardin vindue, cortina roller, gardin til køkken, gardin døren, gardin linned, estor.

10376778426357523 Sælge Godt US $ 27.49

/ US $ 27.49

/ US $ 30.88

/ US $ 107.66

/ US $ 30.88

/ US $ 37.66

/ US $ 37.66

/ US $ 37.66

/ US $ 37.66

/ US $ 26.65

/ US $ 27.57

/ US $ 27.57

/

Produkt Beskrivelse: Glat,blød og nem at rengøre

Gælder for: Stue, soveværelse, køkken og andre windows

Farve: Som vist ovenfor

Dimensioner : Se skemaet nedenfor

Bemærk: på Grund af forskellige skærme, farverne er lidt anderledes.Før du køber, skal du sammenligne det med din størrelse. (Størrelsen vil være 1-5 cm på grund af manuel måling.) Tak for din forståelse..

Bemærk: ×2 er to gardiner, da det ellers er et gardin

Forsendelse 1. Den handel, der er grænseoverskridende , så det vil tage lang tid for levering, og det typiske tidspunkt for ankomst fra er mellem 20-59 dage.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.Hvis du har brug for hurtigere forsendelse service, som DHL eller EMS, bedes du kontakte os.

2. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

3. Vi sender vare til din Ali tjekket adresse som standard.Hvis du ønsker at ændre din adresse, kan du ændre det i Ali modtager-adresse, FØR du betaler.Eller skriv din nye adresse på Ali note.Giv din nøjagtige adresse i detaljer og fulde navn, hvis du oplyse dit telefon nummer, vil det være bedre.

Feedback

Hvis du har modtaget ordren, kan du Bekræfter, at varen er intakt .Hvis de varer, der er beskadiget, skal du ikke underskrive for den orden, ikke bekræfte modtagelsen på alibaba, så kontakt os på første gang.Så skriv en besked til mig om dine spørgsmål og beskadigede fotos om vores produkt, vil Vi sende en ny til dig.Hvis du ikke ønsker en ny, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig nogle af tilbagebetaling efter produktet skader.

Og hvis du ikke er tilfreds med varen eller det er gået tabt undervejs, og ønsker at forlade en dårlig feedback eller åbne en tvist, bedes du kontakte os i god tid.Negativ feedback kan ikke løse problemet, bør du fortælle os problemer, Så vi kan ordne det og gøre dig glad.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at give dig den bedste købsoplevelse igen på Rachelsoegaard.dk!

Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Beliggenhed Vindue
Funktion Translucidus (Skygge Rente 1%-40%)
Materiale 100% Polyester
Gældende Vindue Type Fladskærms-Vindue
stil Moderne
Type Gardin
Bruger Hjem, HOTELLET, Hospital, Cafe, Kontor
Mønster Garn, Der Er Farvet
Format REB
Model-Nummer Gardin
Technics Vævet
Installation Type Loft Installation
sku WXF05458
Mønster Type blomster
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer