Nyhed Reduced price!
Tegnefilm Søde Røde Motorcykel Dreng Ricky Glad Fest Baggrund Børn Fødselsdag Borddekoration Banner Tilpassede Barn Vinyl Baggrund

Tegnefilm Søde Røde Motorcykel Dreng Ricky Glad Fest Baggrund Børn Fødselsdag Borddekoration Banner Tilpassede Barn Vinyl Baggrund

kr36.04

Ny vare

På lager

Tags: xr iphone case backlight.

En fotografisk baggrund med levende trykte billeder.Ideel til familie fødselsdag parter og fotograf studios.Det er let og transportabel, og kan nemt hænges på baggrund rack.Velegnet til: Foto baggrund, scene baggrund, fødselsdagsfest, messe.Materiale:Vinyl Vinyl Egenskaber: let at bære,farve er bedre,Ikke vandtæt,det har mindre krølle,at du kan stryge det for at fjerne rynker,Krøller kan blive bedre.Det kan tilpasses i henhold til dine krav.

Forskellige scener, der kan være dekoreret med forskellige baggrund klud.Uanset om det er den indstilling, som af forskellige parter, eller til at tage fotos og videoer, som nostalgi, kan det bringe dig de forskellige følelser og lade gode minder for hver vigtigt tidspunkt i dit liv.

Egenskaber Vinyl: let at bære,farve er bedre,Ikke vandtæt,det har mindre krølle,at du kan stryge det for at fjerne rynker,Krøller kan blive bedre.

Fordel: Alle vores baggrunde, er fremstillet af tynde, lette vinyl.Dette materiale giver mulighed for nem at folde og transportere.Baggrunde rulle ud hjemme og kan hænges op, enten lodret eller vandret.Tilpassede baggrunde kan også blive oprettet efter anmodning; for yderligere information, venligst via e-mail.Vi Støtter Brugerdefineret: 1.Du kan fortælle den størrelse, du har brug for af e-mail, så vi kan udskrive den rigtige størrelse til dig. 2.Hvis du ønsker, at din favorit billeder og størrelser, skal du blot give os dine billeder og størrelser, så vi kan gøre for dig.

Om kromatisk aberration: Da vise status for hver skærm er anderledes, den farve, du ser, kan være lidt forskellige fra de faktiske baggrundsfarve, som ikke påvirker skydning effekt.Der henvises til det faktiske produkt.

Opmærksomhed: Alle baggrunde vil blive afsendt foldet (på grund af post office politikker vedrørende forsendelse størrelse).Hvis din baggrund ankommer med en lille krølle, blot strygejern bagsiden (ikke billedet side) til nemt at fjerne rynker.Når du laver et photo shoot, er det vigtigt at huske på, at forskellige belysning vil give forskellige resultater, så en god måde at forbedre dine billeder er at eksperimentere med at justere belysning.

Rynke fjernelse anbefalinger: 1.Du kan hænge det for et par dage; 2. Eller du kan rulle det stramt med et cylindrisk objekt, og lad det i et stykke tid; 3. Eller hvis du kan prøve at stryge det fra bagsiden ved at sætte en tør klud mellem strygejern og baggrund i tilfælde af at baggrunden bliver våd, da det er en computer, der er trykt, så vil det nemt blive beskadiget, hvis den er våd.

Materiale Vinyl
Mærke Nitree
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Spray Malet
Pakke Ja
stil Børn

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer