Nyhed Reduced price!
5Pcs Dual PSU Adapter ATX Strømforsyning 24Pin til 4Pin Sync Starter Udvidelse Kabel-Kort ADD2PSU for Bitcoin Miner

5Pcs Dual PSU Adapter ATX Strømforsyning 24Pin til 4Pin Sync Starter Udvidelse Kabel-Kort ADD2PSU for Bitcoin Miner

kr66.61

-29%

kr95.15

Ny vare

På lager

Tags: xs max flydende screen protector.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Fordi den aktuelle high-power-strømforsyning er dyrere, ved hjælp af denne linje kan skifte to low-power strømforsyninger på samme tid, derved øge kraften i power-supply.

Når 5 grafikkort, der er forbundet med at stryge mønter på samme tid, tænd hånd er ikke nok.Via dette kort, de to strømforsyninger, der kan tændes og slukkes på samme tid, og i kraft af grafik kortet, kan henføres til to strømforsyninger til erstatning high-power-strømforsyninger.

Forholdsregler:

Sørg for at genkende den retning, når den sættes i, og ikke sætte den i bakgear eller off-position for at forhindre enheden i at blive brændt.Når den sættes i, skal du holde stik på enheden, før du sætter stikket i for at undgå at bryde pin socket med for stor kraft.

Ledningsføring:

Indsæt 24PIN af sekundær strømforsyning i adapteren kortet, og indsæt 4PIN netledningen ud af den primære strømforsyning til adapterkortet.Sekundær strømforsyning og den primære strømforsyning kan tændes og slukkes på samme tid at beskytte strømforsyning og grafikkort.

Farve:Grøn

Materiale:PCB

Størrelse:70x30mm

Pakkens Indhold:

5 x 24Pin til 4Pin PSU-Adapter (på Grund af forskellige produktionen partier, er det tegn på produktet kan være forskellig, men funktionen er den samme)

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke NoEnName_Null
Type Strøm Kabel
Interface ATX og 24 Pin til 4-Pin IDE
Element Navn Dual PSU Adapter
Funktion Synkronisering Starter Extender-Kort
Certificering Ingen
Output Spænding 12V
Udgangsstrøm 2.25 En

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer