Nyhed Reduced price!
2pc Selvklæbende Væggen Kroge Gennemsigtig Stærk Selvklæbende Døren Væggen Bøjler, Kroge Suge Tung Belastning Rack Cup Sucker For Køkken

2pc Selvklæbende Væggen Kroge Gennemsigtig Stærk Selvklæbende Døren Væggen Bøjler, Kroge Suge Tung Belastning Rack Cup Sucker For Køkken

kr70.23

-50%

kr140.46

Ny vare

På lager

Tags: xr peacock.

Beskrivelse:

Vigtigste Funktioner

Selvklæbende Dobbelt-sidet Krog

Med to stykker af kroge matchet sammen for at hænge det op, nemt og bekvemt, ikke behøver at bekymre dig om, at der ikke er hul til ophængning, og det er op til 15 kg per nytte krog på væggen og loftet.Ingen Boring, Ingen Skruer, Ingen Huller, Ingen Lim.Super vandtæt og oilproof, høj og lav temperatur.modstand.

Gennemsigtig og Usynlig

Elegante gennemsigtige design gør det næsten usynligt, som er ganske velegnet til nice home dekoration.være fremstillet af massivt rustfrit stål og PC byggeri, sikre kvalitet og holdbarhed.Lille og let design, multifunktionelle.

Genbrugelige og Anti-slip

Bare ren og tør overflade, og derefter sætte krogen på den glatte overflade.Nem at rengøre og flytte uden skader på jordens overflade.Det kan genbruges igen og igen, hvis den er tørret med en hårtørrer - meget bedre end sugekop kroge.

En Krog til Multi-Brug

Det er almindeligt anvendt i den badeværelse, udendørs, køkken, dekorationer, herunder stikkontakter, skraldespande, toiletbørster, urtepotter, billeder og meget mere.Ideel til julelys og Jul krans også.

Velegnet Til Forskellige Overflader

Meget anvendt på en lang række overflader, såsom Mursten, Glas, Metal, Træ dør, Planke, Metal, Rustfrit stål, specielt fantastisk til at hænge brusebad eller badekar og tilbehør i et badeværelse eller køkken redskaber og værktøjer på en flise backsplash.

Specifikationer:

Materiale: PP

Størrelse: 6*6 cm

Farve: gennemsigtig

Antal: Snap-knap (et par)

Pakke Inkluderet:

Dobbeltklæbende Væggen Kroge

Materiale PP
Farve Som viser
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Holdbar
Type Multi-Purpose Kroge
Pakke Inkluderet Dobbeltsidet Selvklæbende Kroge Væggen
støtte Dropshipping
Mærke HAIMAITONG
Mængde 1pair
Størrelse 6*6cm
Nej. af Kroge 2

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer