Nyhed Reduced price!
Gratis levering 1 Par H7201C 2RZ P4 DB DF DT 12X32X10 7201 Forseglet vinkelkontaktlejer Hastighed Spindel Lejer CNC-ABEC-7

Gratis levering 1 Par H7201C 2RZ P4 DB DF DT 12X32X10 7201 Forseglet vinkelkontaktlejer Hastighed Spindel Lejer CNC-ABEC-7

kr144.15

-16%

kr171.61

Ny vare

På lager

Tags: fushi, Produkt, bjørn gummi, bolden bære, 32 olie segl, 6202 kugleleje, 6201rs leje, 20x47x14 leje, 6201 leje, kobling én måde.

Materialet er lavet af høj kvalitet, bærende stål, så det har en lang levetid og høj præcision.Og brugen af lavt støjniveau, høj hastighed grænse, ikke let at brænde, under høj belastning modstand, egnet til høj-demand lejligheder.

Hastigheden kan nå 12000r/min, og den høje performance kan forbedre pålideligheden af maskinen.Lejet er forseglet på begge sider, som effektivt kan forhindre støv og urenheder.

Hvis du er tilfreds med vores produkter, pls give os 5 stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du er utilfreds med de poster, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. FORSENDELSE OVER HELE VERDEN. (Bortset fra nogle lande og APO / FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den tid, bedes du kontakte os.Vi vil følge forsendelsen og vende tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger er ikke ansvarlig for import skat, køber er ansvarlig for det.Enhver tvist som følge af dette er irrationelt.

9. BR køber levering cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det så hurtigt som muligt.Tak

Returnering og Refundering

1. Du har 30 dage til at kontakte os og 30 7 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i din besiddelse i mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af sælger og køber i halve.

2.Alle varer SKAL returneres i den originale emballage, og du SKAL give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po #.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Rachelsoegaard.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt (er) er (er) ikke som annonceret.

Mærke PXKA

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer