Nyhed Reduced price!
LED Vækkeur med FM-Radio, trådløs Bluetooth Højttaler Support Aux-TF USB-Musik Afspiller Trådløst til Kontoret, Soveværelset OS Plug

LED Vækkeur med FM-Radio, trådløs Bluetooth Højttaler Support Aux-TF USB-Musik Afspiller Trådløst til Kontoret, Soveværelset OS Plug

kr131.95

-32%

kr196.90

Ny vare

På lager

Tags: xr telefonen tilfælde sneakers.

Beskrivelse:

Mp-design:

Denne mini-element, hovedsagelig spiller tre roller: digital vækkeur, Bluetooth højttaler, og radio.Med mini og let design, du kan tage den med dig hvor som helst og når som helst uden besvær.

Dobbelt USB-porte:

Der er 2 USB-udgang grænseflader for at oplade dine USB-drevet elektroniske enheder som mobiltelefon, tablet, og så videre.Og du kan indsætte en U-disk til den anden USB-port til at spille de sange, som du kan lide.

Radio-funktion:

Denne digital tuning radio giver dig mulighed for at vågne op fra radio-og tv-radio-og falder i søvn fra din foretrukne radiostation, en fantastisk oplevelse.

Super lyd kvalitet:

Drevet af den nyeste Bluetooth-4.2-teknologi, vores radio, vækkeur højttaler giver dig ultra Hi-Fi-lyd-selv i støjende omgivelser.

Plug and play:

Plug and play, intet behov for nogen driver, nem at bruge.Udover, der er en installation af batteri position for knap celle (inkluderet), som hjælper med at opretholde tid og alarm indstillinger, når el ikke.

Baggrundsbelyst LCD-skærm:

Med 4 tommer nem at læse LCD-skærm, kan du læse klart og nemt.Plus, der er 4 niveauer af lysstyrke for dig at justere, opfylde dine forskellige behov.

Specifikation:

Materiale: Plastik

Størrelse:(Lxbxh)Ca. 98x84x67mm/3.86x3.30x2.63inch

Bluetooth version: 4.2

Input: 100 - 240V, 50/60Hz

Output: DC 5V 2A

Pakken Indeholder:

1 Stykke Digital LED Alarm Ur

1 Stykke Audio kabel

1 Stykke US-Stik Adapter

1 Piec Brugervejledning

Oprindelse KN(Oprindelse)
stil Moderne
Type Vækkeure
Vægt 352g
Skærm Type led
Materiale Plast
Model-Nummer AL12141002
Motivity Type DIGITAL
Form Enkelt Ansigt
Funktion Snooze Funktion

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer