Nyhed Reduced price!
CT-8 Praktisk Audio Kabel Tester Test for Mangfoldighed Kabel-optræden og Indspilning Tilbehør

CT-8 Praktisk Audio Kabel Tester Test for Mangfoldighed Kabel-optræden og Indspilning Tilbehør

kr289.57

-32%

kr425.84

Ny vare

På lager

Tags: xs herre jeans sæt.

Dette er en multi purpose audio cable tester.Understøttet test modes omfatte kontinuitet, jordet skjold opdage og flere test toner.

Funktioner:

Uanset om du er professionel i scenen, eller optagelsen rummet, installationen, der står over for at intakt fase eller udstyr, men det udstyr, der er ingen lyd eller lyden er forvrængning uforklarlige, dette hjælper dig med at kontrollere hvert kabel eller stik, hvis de forbinder korrekt (kortslutning eller dårlig kontakt test) for at afhjælpe og løse problemet.

Det kan teste SPEAKON, DMX 5 PIN XLR, DIN,PHONO RCA, BNC, MINI-JACK, JACK-JACK, RJ45 og RJ11 kabel.

10 typer af test port sikrer godt-forbindelsen, når den ydeevne, øger test hastighed.

Dias tester til at adskille hinanden.Det kan teste tale kabel, audio kabel, net, kabel, telefon, kabel-og andre kabler, der er i de forskellige rum.

Test-afstand nå at 1000m til at teste kortsluttet kredsløb eller dårlig forbindelse på en effektiv måde.

I henhold til de forskellige test afstand for at justere niveauet, kraftigere signal længere transmission afstand.

Specifikationer:

Farve: hvid

Materiale: plastic

Batteri: 9V, 150mAh

Output signal: -50dB/-10dB/+0dB 1KHZ

Test hastighed: 1.5 S/1S/0,5 S

En effektiv test range: ≤1000 m

Pakke størrelse: 300 * 215 * 80mm / 11.8 * 8.5 * 3.1 i

Pakke vægt: 800g / 1.8 kg

Packing Liste:

1 * Kabel Tester

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Rachelsoegaard.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Rachelsoegaard.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Kabeltester

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer